Afbeelding
Kees van den Heuvel

Brandhof mode neemt in december 2022 na bijna 100 jaar afscheid

29 april 2022 om 11:32 Winkels

NIJKERKERVEEN Brandhof mode in Nijkerkerveen gaat eind december afscheid nemen van haar klanten. Het familiebedrijf heeft dan bijna honderd jaar bestaan.

De eigenaren Wim en Bertha van den Brandhof gaan met pensioen en sluiten daarom de zaak op 31 december 2022. ,,Tot het einde van het jaar zijn we dus nog open en kunnen klanten bij ons langskomen voor een outfit”, vertelt Wim van den Brandhof. ,,Ook kunnen ze dan afscheid nemen van de medewerkers die ze vaak al jaren kennen.”

De modezaak zal klanten vanaf het najaar met leuke acties verrassen, aldus Van den Brandhof. ,,Ook acties uit de oude doos, uit de jaren ’60 en ’70, komen terug.”

Het familiebedrijf begon in 1924 als kruidenierszaak en dorpscafé. Later werd het een modezaak met ernaast een woninginrichting. Wim van den Brandhof is de derde generatie: ,,Het is jammer dat de familiezaak nu voorgoed zal verdwijnen, want er zijn geen opvolgers.”

Ondernemer Gerard van de Tweel heeft het pand gekocht en opent er in 2023 een nieuwe Albert Heijn. Van den Brandhof: ,,Net als bijna honderd jaar geleden kunnen mensen hier straks weer boodschappen doen.”

advertentie
advertentie