fietsonderdeel RBR
fietsonderdeel RBR Harry van 't Veld

RunBikeRun wedstrijd gaat door. Ischrijven is nog mogelijk.

Sport Deel je nieuws

De RunBikeRun wedstrijd op zaterdag 12 februari gaat door! Inschrijven is nog mogelijk.

Nu de coronamaatregelen op 25 januari aangepast en versoepeld zijn, weten we dat het organiseren van sportevenementen binnen en buiten weer mogelijk is. Daarom is, na een lange tijd van onzekerheid, besloten om de RunBikeRun op zaterdag 12 februari door te laten gaan.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Na de succesvolle editie van 2020, organiseert de Triatlonafdeling van AVN (Atletiekvereniging Nijkerk) op zaterdag 12 februari a.s. voor de tweede keer een Run Bike Run wedstrijd in het mooie buitengebied op de rand van Nijkerk en Putten. Tijdens deze editie kan zowel met een mountainbike als met een gravel-/veldrij-/cyclocrossfiets meegedaan worden.

Eerst wordt 3,7 km gelopen op een vooral verharde weg, daarna volgt een Mountainbike/crossfietsparcours van iets meer dan 15 km op voornamelijk onverharde wegen en de wedstrijd wordt afgesloten met hetzelfde looprondje van 3,7 km. 

Je kunt je als individu inschrijven. Als je zelf slechts 1 onderdeel wilt of kunt doen, kun je meedoen aan het onderdeel estafette en iemand vragen om het andere onderdeel voor zijn of haar rekening te nemen.

Verdere informatie is te vinden op: Run-Bike-Run Nijkerk 2022  (AVN-site).Via deze link kun je je ook inschrijven.

advertentie