Trainer onder leiding van professionele trainers.
Trainer onder leiding van professionele trainers. Gerrit Vink

De Voetbalschool/Keeperschool gaat weer van start!

24 augustus 2021 om 11:36 Sport Deel je nieuws

Vanaf vrijdag 17 en zondag 19 september start De Voetbalschool/Keeperschool weer met de wekelijkse techniek- en keeperstrainingen, bij ASC Nieuwland en VVZA. De keepers worden getraind door profkeeper Menno Heus en zijn trainersteam van de Menno Heus Keepersschool!

Er zal weer worden getraind op vrijdagmiddag en zondagochtend.

Tijdens deze 10 trainingen zullen de deelnemers trainen onder begeleiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. Door middel van gerichte techniek- en keepers trainingen, met veel individuele aandacht zullen de kinderen extra vaardigheden worden bijgebracht. Uiteraard allemaal in combinatie met veel plezier.

De trainingen bij De Voetbalschool/Keeperschool – ASC Nieuwland en VVZA zijn niet alleen opengesteld voor leden van ASC Nieuwland en VVZA, maar ook andere kinderen, aan een club gebonden of niet, kunnen zich inschrijven. 

Daarnaast vinden bij vv Hoogland op vrijdagmiddag de techniektrainingen plaats van de vv Hoogland Voetbalschool. Ook deze trainingen zijn opengesteld voor alle kinderen van 5 t/m 18 jaar, ongeacht of je lid bent van een vereniging.

Wil jij ook trainen onder begeleiding van professionele trainers? Ga dan naar www.devoetbalschool.nl of www.vvhoogland-voetbalschool.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie