Korfbalsters Telstar C2 zaalkampioen 2014

5 april 2014 om 00:00 Sport

Korfbalsters Telstar C2 zaalkampioen.

Afgelopen zaterdag 8 maart is het C2 damesteam van korfbalvereniging Telstar uit Hoevelaken zaalkampioen geworden in hun poule.

Het volledig uit dames bestaande team begon deze zaalcompetitie in een geheel nieuwe samenstelling onder leiding van trainsters Leonie en Woutera. De start in het najaar was stabiel, en gaandeweg de competitie wisten de dames elkaar steeds beter te vinden en werd het spel beter. De kwaliteit was dat ook in mindere wedstrijden ze de winst toch naar zich toe wisten te trekken. Ook de tegenstanders die wel beschikten over heren, die over het algemeen toch sterker zijn, hadden het nakijken. De enige overgebleven concurrent werd vorige week zaterdag uit in Barneveld al verslagen, dus deze laatste thuiswedstrijd eigenlijk de slagroom op het toetje.

In een volle sporthal De Slag werd er een stabiele 2-2 gespeeld tegen SKF en werd officieel het kampioenschap binnengehaald. De uitpuilende tribune vierde het feest mee met deze dames, en de winnaars werden getrakteerd op bloemen, champagne, gebak en een mooie medaille als tastbare herinnering.

Het team gaat nu beginnen aan het buitenseizoen op het veld, hopelijk gaan ze ook hier weer voor een sensatie zorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie