Evenementencentrum De Laak nieuwe hoofdsponsor ZVV Sparta

7 april 2014 om 00:00 Sport

Zaalvoetbalvereniging ZVV Sparta Nijkerk is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Evenementencentrum De Laak uit Nijkerkerveen zal vanaf volgend seizoen drie seizoenen als hoofdsponsor aanwezig zijn op de shirts van het eerste elftal. Tevens zal er een naamskoppeling komen, zodat de vereniging voortaan ZVV Sparta - De Laak zal gaan heten.

Het nieuwe bestuur van de Nijkerkse zaalvoetbalvereniging is enorm blij met Evenementencentrum De Laak als nieuwe hoofdsponsor. Zoals kort geleden in de diverse media heeft gestaan, zal ZVV Sparta Nijkerk een nieuwe weg inslaan en zich vooral richten op topvoetbal met eigen leden. Met de komst van Evenementencentrum De Laak als nieuwe hoofdsponsor is gelijk een goede stap in de richting gezet. Daarnaast vindt ZVV Sparta ook dat er op het shirt van het eerste elftal een Nijkerkse bedrijfsnaam hoort te staan!

Evenementencentrum De Laak is sinds 1 januari 2011 in handen van Wilco en Erika van de Pol. De Laak is gevestigd aan de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen. Wilco en Erika van de Pol hebben begin 2011 de ‘oude discotheek’ Starlight omgebouwd tot een modern en veelzijdig evenementencentrum. Het evenementencentrum biedt met zijn drie zalen plaats aan grote en kleine evenementen, van 25 tot 1400 personen.

Partycentrum De Laak noemt de samenwerking een kans. Erika van de Pol: “Het zal de naamsbekendheid van het partycentrum vergroten. Niet alleen lokaal, maar ook daar buiten zal de naam uitgedragen worden tijdens wedstrijden van de vele teams van ZVV Sparta Nijkerk. Een dergelijk uithangbord voor je bedrijf is fantastisch.”

Het bestuur van ZVV Sparta - De Laak is enorm trots met deze Nijkerkse hoofdsponsor. Samen met alle andere sponsoren hoopt ZVV Sparta - De Laak een nieuwe weg in te slaan waarin plezier en sportief presteren samen gaan!

Op de foto schudden Erika van de Pol van Evenementencentrum De Laak en Arjen Gerritsma, voorzitter van ZVV Sparta - De Laak, elkaar de hand na de ondertekening van het contract. Rosalie Du Bois (links) kijkt als penningmeester van ZVV Sparta - De Laak tevreden toe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie