Richard van Schooten 0-1; Arda Havar 1-1; Christiaan Opschoor 2-1; Frank Broers 3-1

3 november 2010 om 00:00 Sport

Een curieus doelpunt bracht NSC zaterdag aan de leiding, maar ze hielden geen stand. Kozakken Boys bleek beter en won verdiend met 3-1.

NSC startte prima en werd door doelman Ruud de Groot geholpen, die bij de 0-1 een negatieve hoofdrol speelde. Hierna startte Kozakken Boys een offensief en moest NSC ver terug. Doelman Verhoef en het houtwerk hielden lang stand, maar na een half uur viel de gelijkmaker toch. De Boys bleven kansen missen, zodat het 1-1 bleef tot de rust. In de tweede helft speelde NSC beter en meer voor, maar gaf ook meer ruimte weg en daardoor viel de 2-1. Vlak hierna kreeg Marco Lam een enorme kans, maar hij kwam helaas niet tot scoren. Tien minuten voor tijd viel de beslissing met de 3-1 voor de goed en geroutineerd spelende Kozakken Boys.

Zaterdag speelt NSC thuis tegen het eveneens laag geklasseerde ASWH. De gasten puntloos terug sturen naar Hendrik Ido Ambacht is het streven vanaf 14.30 uur op De Burcht. En ook belangrijk om weg te blijven van de onderste plaats.