Imad Azaoum 1-0; Mike Peters 2-0

13 oktober 2010 om 00:00 Sport

NIJKERK - NSC speelde zaterdag waarschijnlijk zijn slechtste wedstrijd van dit seizoen. DTS’35 uit Ede was het hele duel beter en won thuis verdiend met 2-0.

NSC begon verzwakt door de blessures van doelman Robert van de Bunt en middenvelder Rinke Rozema. Zonder hen speelde NSC afwachtend en slordig. DTS’35 beheerste het spel, maar vergat te scoren. Bij rust was het nog 0-0 en was het wachten op de ommekeer in het duel. Na rust was het spelbeeld echter nagenoeg gelijk, al kreeg NSC wat kleine kansen. De terechte 1-0 viel een kwartier voor tijd, al waren velen ervan overtuigd dat de doelpuntenmaker zijn hand gebruikte. Pas toen kroop NSC uit haar schulp en zochten ze de aanval. Het leverde de Nijkerkers niets op, maar DTS’35 profiteerde van de ruimte en besliste het duel.

Door het verlies is NSC gezakt naar de gevarenzone en is zaterdag op eigen veld winst nodig tegen RVVH. Er hoeft nog geen reden tot bezorgdheid te zijn voor NSC, maar dan moet de ploeg wel beter gaan spelen dan afgelopen zaterdag. Op de NSC-Burcht begint het duel tegen RVVH om 14.30 uur.