Friso Doornhof 0-1; Niels van Duyn 1-1; Hidde Reitsma 2-1; Martijn Bakker 3-1; Saddy de Koning 4-1

13 oktober 2010 om 00:00 Sport

Veensche Boys is zaterdag flink onderuit gegaan in Soest tegen VVZ’49. De 4-1 eindstand doet anders vermoeden, maar Veensche Boys begon heel sterk. Het goede half uur werd echter gevolgd door een zwak laatste uur.

Veensche Boys begon sterk en kwam op voorsprong door Doornhof, na een goede voorbereiding van Sebastiaan Blom. Hierna kregen de Boys enkele goede kansen, maar ditmaal zonder treffer.

Na een half uur maakte VVZ’49 ineens gelijk en kroop de onrust in het spel van Veensche Boys met een 3-1 ruststand tot gevolg. In de tweede helft wilde Veensche Boys wel, maar het vertrouwen was weg. VVZ’49 bleef makkelijk overeind en had genoeg kansen om de score op te voeren. Tien minuten voor tijd viel alsnog de beslissende 4-1.

Zaterdag moet Veensche Boys proberen het goede begin tegen VVZ’49 een hele wedstrijd vol te houden. In Nijkerkerveen komt dan CSW uit Wilnis op bezoek. Een goed resultaat is hard nodig om van de onderste plaatsen weg te komen vanaf 14.30 uur.