Tolhoek 1-0; Essaddouqi 2-0; Schaap 3-0; Groosjohan 3-1; Maassen 4-1; Dekker 5-1

15 september 2010 om 00:00 Sport

HOEVELAKEN - Hoevelaken is zaterdag tegen een zware nederlaag aangelopen in Biddinghuizen. BAS stapte aan het eind van de wedstrijd van het veld met een 5-1 overwinning op zak.

Al na acht minuten keek Hoevelaken tegen een achterstand aan na een benutte strafschop. Daarna ging het spel gelijk op en nam Hoevelaken zich voor na de rust aan te zetten. Binnen vijf minuten na rust gaf Hoevelaken het duel echter uit handen. BAS scoorde tweemaal na individuele fouten, waarmee de stand op 3-0 kwam. Even later verdiende Hoevelaken een strafschop, maar scheidsrechter De Jager besliste anders. Groosjohan maakte na een goede actie van Kassenaar nog wel de 3-1, maar in de laatste tien minuten scoorde BAS nog tweemaal. Met één punt uit twee duels heeft Hoevelaken niet de start die het wenste in een seizoen waar ze bovenin mee willen doen.

Komende zaterdag komt Elspeet naar Hoevelaken en dan zullen de rood-witten weer voor de winst gaan. Om aan te haken bij de top zal Hoevelaken vanaf 14.30 uur moeten winnen.