Afbeelding
St. Jeugd en Jongerenwerk

Voetbalteams 'uit alle kernen' strijden bij straatvoetbaltoernooi

4 juli 2019 om 16:57 Sport

NIJKERK Na het spelen van de voorrondes in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken was woensdagmiddag de finale van het negende straatvoetbaltoernooi. 

De wedstrijden werden in verschillende categorieën gespeeld. De winnaar bij de meidengroep 5/6 is French Chester, bij meidengroep 7/8 hebben Lieke en Sanne gewonnen, bij jongensgroep 5/6 zijn de Anoniempjes de winnaar en bij de jongensgroep 7/8 De Visbroeders. 

Dit jaar was er ook weer een beker voor de beste speler en speelster van het toernooi. De beste speler was Jason van Oudkerk, de beste speelster was Anouk Borgstein. Daarnaast was er ook een Fair Play prijs, waarmee The Girls uit Nijkerkerveen naar huis gingen. De nummers twee en drie kregen een mooie medaille.

Het was een prachtige dag met volop zon, dus een prima dag voor de finales en voor de spelers om te strijden voor de prijzen. De terrassen op het plein in Nijkerk zaten goed gevuld met toeschouwers voor het straatvoetbaltoernooi.

Door de grote inzet van de jongerenwerkers Lars Oostland en Xander van Ruler en alle vrijwilligers en stagiaires is het toernooi opnieuw een groot succes geworden. Daarnaast is het doel van het toernooi om jongeren te laten bewegen en elkaar in de diverse kernen en wijken te ontmoeten opnieuw bereikt. Zo waren er dan ook teams uit alle kernen tijdens de finale aanwezig.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie