Veensche Boys eindigt met winst

25 mei 2019 om 23:36 Sport

NIJKERKERVEEN Veensche Boys heeft de competitie zaterdag afgesloten met een 4-3 overwinning op Odysseus. Een competitie met een uiterst grillig verloop voor de Veenders eindigde daarmee in ieder geval met een positief resultaat in dit duel.

Voor Veensche Boys stond er niets op het spel, behalve de laatste thuiswedstrijd e afscheid nemen van vertrekkende spelers. Odysseus had nog een kleine kans om degradatie te ontlopen en nam na een kwartier de leiding via een benutte strafschop. De 0-1 bij rust was voor Veensche Boys wel een teken om meer gas te geven.

Snel na de pauze zette Nico van den Brom de 1-1 op het ord, maar het werd als nel weer 1-2. Danny Brouwer, die in de eerste helft de penalty veroorzaakte, kreeg het toen echter op zijn heupen en scoorde tweemaal, waarbij vooral de 3-2 een mooie kopbal was. Odysseus moest winnen en nam risico's, wat resulteerde in de 3-3. De Utrechters bleven aanvallen, maar zonder verder resultaat. Rody Buitenhuis zette een streep onder het seizoen van Veensche Boys met de 4-3 en verwees daarmee Odysseus naar de derde klasse.