Hoevelaken snakt naar einde competitie

18 mei 2019 om 23:39 Sport

HOEVELAKEN Voor de vijfde wedstrijd op rij is het Hoevelaken niet gelukt om ook maar één punt te pakken. In Otterlo ging Hoevelaken met 2-1 onderuit. Inmiddels zal de ploeg snakken naar het einde van de competitie die toch zeer teleurstellend is verlopen.

In Otterlo speelde Hoevelaken aanvankelijk wat defensief om van daaruit aanvallend de ruimte te zoeken. Dat lukte verdedigend redelijk al wers na een kwartier wel de 1-0 geïncasseerd. Otterlo was beter, maar kreeg verder weinig doelkansen, terwijl Patrick Kloppenburg namens Hoevelaken wel dicht bij de gelijkmaker was.

In de tweede helft speelde Hoevelaken meer vooruit, vooral nadat Otterlo door een rode kaart met een man minder speelde. Met de aanvallende wissel, spits Daniël Bezembinder, werd de druk opgevoerd. Het was dan ook Bezembinder die de 1-1 aantekende en er zat veel meer in. Hoevelaken beheerste het duel, maar echt veel doelkansen waren er niet.

Voor Hoevelaken was het daarom extra zuur dat Otterlo één van de twee aanvallen in de tweede helft wel verzilverde. Zo werd het opnieuw een nederlaag (2-1) voor Hoevelaken. Zaterdag volgt de seizoensafsluiting op eigen veld tegen ASC Nieuwland. De gasten kunnen kampioenw orden, dus wellicht stimuleert dat Hoevelaken tot een verrassing.