Hoevelaken onderuit in Vaassen

11 mei 2019 om 23:22 Sport

HOEVELAKEN Hoevelaken kon zaterdag weer niet het zoet van een overwinning proeven. Bij VIOS Vaassen leek de ploeg terug te komen, maar verder dan 3-2 kwamen ze niet.

De start was prima van Hoevelaken en toch keken ze na twintig minuten tegen een 2-0 achterstand aan door treffers van Mehmet Ali Akalin en Jelle Pol. Dat was absoluut tegen de verhouding in, want Hoevelaken speelde beter. De tegenslag van de onverdiende achterstand kwam hard aan en toen VIOS snel na rust de 3-0 scoorde via Noah Tuasela, leek het over en sluiten.

Halverwege de tweede helft was de spanning echter helemaal terug. Nadat Jeffrey Huisman de 3-1 prachtig scoorde, bracht Robin Elverding de stand op 3-2. Hoevelaken was nog dichtbij de gelijkmaker maar het aluminium en doelman  Bahatin Selcuk als ook het aluminium voorkwamen dat. Opnieuw dus een nederlaag, maar wel met veel beter spel én doelpunten, wat toch positiever is dan de voorgaande duels.