Henk-Jan Barten

Coureurs Visual Art Rally door winters weer naar finish

13 april 2019 om 21:11 Sport

NIJKERK In de gemeenten Nijkerk, Putten en Barneveld vond zaterdag de Visual Art Rally plaats. De rally kende dit jaar een recordaantal aanmeldingen.

Op industrieterrein De Harselaar in Barneveld klonk zaterdagochtend het startschot voor de rally die bestond uit drie categorieën: de Visual Art Rally 2019, de Historic-Rally en de Short Rally. De deelnemers aan de Short Rally moesten twee proeven tweemaal afleggen, voor de deelnemers aan de andere twee categorieën waren er drie klassementsproeven die driemaal moesten worden afgelegd. De finish was dit jaar in Nijkerk, bij kampeerwinkel Duinkerken.

UITSLAGEN Zaterdagavond maakte de organisatie van de Visual Art Rally de officieuze uitslagen alvast bekend. In de categorie 'Short Rally' werden Monschouwer en Doctor eerste. Op de tweede plek eindigden Arendsen en Arendsen en op de derde plek Van den Burg en Lier.

In de categorie 'Historic-Rally' wonnen Wouter Koenderink en Kevin Wever. Op de tweede plek eindigden hier Thom de Jong en Dinant Klumpers. Derde werden Bert Brouwer en Marcel Hesselink. De Jong en Hagman eindigden in het klassement van de Visual Art Rally 2019 op de eerste plek. Tweede werden Debackere en Krieger en Van Deijnen en Van Barschot eindigden op de derde plaats.

Meer informatie omtrent de uitslagen is te vinden op de website van de Visual Art Rally.