Veensche Boys temt koploper

6 april 2019 om 22:09 Sport

NIJKERKERVEEN Het zit Veensche Boys niet mee de laatste wedstrijden, dus werd toch met enige vrees gekeken naar het duel tegen koploper FC De Bilt. Hoewel Veensche Boys met name defensief spelers mist, hielden de verdediging en doelman Wessel Kroon het doel schoon. Zelf scoorde Veensche Boys ook niet, zodat de eindstand in Nijkerkerveen 0-0 was.

Na drie nederlagen pakte Veensche Boys eindelijk weer een punt en dat was het meest positieve nieuws. De door blessures geteisterde selectie heeft echter nog steeds de mogelijkheid om de nacompetitie te bereiken, al is de vraag hoe reëel dit is. Tegen FC De Bilt startte Veensche Boys verrassend overtuigend en ze creëerden enkele goede mogelijkheden. De koploper nam echter het spelbeeld over en gelukkig voor Veensche Boys had doelman Wessel Kroon een prima dag.

Zowel voor rust als na de thee trad hij enkele keren goed handelend op als de gasten uit De Bilt weer eens gevaar stichtten. Voor Veensche Boys was er aanvallend weinig te halen, omdat de aanval amper in stelling kon worden gebracht. De 0-0 eindstand was daarmee dus eigenlijk ook het hoogst haalbare voor de formatie van Eddy Hof. Een gewonnen punt voelt toch goed na de serie nederlagen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie