Kerststal
Kerststal L. Klein Obbink

Overzicht van de kerstnachtdiensten in Nijkerk. Wees welkom!

21 december 2019 om 13:51 Religie Deel je nieuws

We vieren tijdens kerstnacht, dinsdag 24 december a.s., het feest van de geboorte van Jezus Christus in een stal in Bethlehem. De kerken in Nijkerk heten je van harte welkom tijdens een van de onderstaande kerstnachtdiensten:

-In De Ark, Willem-Alexanderplein 14, wordt een Kerst Sing-in gehouden vanaf 19:30 uur. De Aanbiddings Band verzorgt de zang en muziek. 

-De Levensbron, Jan Steenhof 53, verzorgt een kerstviering voor kinderen. Iedereen met kinderen van 0 t/m 12 jaar is van harte welkom. De kerstviering start om 18:30 uur. Na afloop is er iets lekkers te eten en te drinken.

-De Grote Kerk, Holkerstraat 1, verzorgt vanaf 19:30 uur een kerstzangdienst. Op het programma staat veel samenzang van bekende kerstliederen, Bijbellezingen en meditatie. Er is een projectkoor onder leiding van Wim Huijser. De voorganger is dominee E. van den Noort

-Met het thema “het hele jaar Kerst” is er vanaf 21:00 uur bij De Fontein, Dominee Kuyperstraat 2, een kerstnachtdienst. De voorganger is dominee T.C. Verhoef. Muziekvereniging NSFC verzorgt de muzikale omlijsting.

-In de Kruiskerk, Venestraat 44, wordt het kerstverhaal op een speciale manier met afwisselend muziek, zang en dans uitgebeeld. De kerstnachtdienst met als thema “Ik blijf van Hem dromen” wordt verzorgd door muziekgroep Wakin’ en kunstdansers van Dansen in de Kerk. De voorganger van deze kerstnachtdienst is dominee E. Egberts. De dienst begint om 21:30 uur met het samen zingen van bekende kerstliederen. Omroep Gelderland schakelt vanaf 22:00 uur in om deze kerstnachtdienst live uit te zenden.

-De St. Catharinakerk, Holkerstraat 36, houdt Kinderkerst, een bijzondere viering voor en met gezinnen. Dit begint om 19:00 uur. Deze dienst wordt voorgegaan door parochianen en vrijwilligers van de kinderwoorddienst.

-De kerstnachtdienst van de St. Catharinakerk is vanaf 21:00 uur. De dienst wordt voorgegaan door pastor Ben Piepers en met zang begeleid door het St. Catharinakoor.

-De Vredeskerk, Van Reenenpark 23, houdt vanaf 19:00 uur voor kinderen en (groot-)ouders een dienst. De lector is Mini Wolters. De zang wordt verzorgd door het kinderkoor onder leiding van Petry Esveldt.

Tevens is er in De Vredeskerk om 22:00 uur een kerstnachtdienst voor jongeren en volwassenen. De voorganger van deze dienst is Dominee Pieter Huiser. De zang wordt verzorgd door het projectkoor onder leiding van Hans van Haeften.

advertentie
advertentie