Trainen met de beste spelers uit de regio
Trainen met de beste spelers uit de regio MyProcademy

Vanaf september gaat MyProcademy verder in Amersfoort.

11 augustus 2022 om 09:23 Overig Deel je nieuws

MyProcademy

We are here for the most motivated youth players out there. We are new. Distinctive. Dedicated. And ready for you. Are you ready to become the best?

Het programma van MyProcademy is ontwikkeld met en door experts. De professionele trainers zorgen voor trainingen van het hoogste niveau voor alleen de meest gemotiveerde voetballers. MyProcademy staat voor een complete benadering met aandacht voor alle aspecten van het voetbal. Jouw ontwikkeling als voetballer staat centraal!

Trainingen vinden in kleine groepen plaats op verschillende ondergronden en locaties (natuurgras, kunstgras, zaal, straat). Spelers zullen bovendien individueel begeleid worden middels individuele gesprekken en individuele wedstrijd-videoanalyse, op afstand.


De trainingen van MyProcademy vinden plaats op 36 zondagen gedurende het seizoen 2022/2023, van 9.30 tot 11.00 uur en zijn toegankelijk voor jongens en meiden van 9 t/m 15 jaar, spelen op een hoger niveau (1e klasse of hoger). Aanmelden voor 12 of 18 trainingen is ook mogelijk.

Aanmelden is nu mogelijk!

Wil jij ook trainen met de beste spelers uit de regio, onder leiding van de beste trainers? Ga dan naar www.myprocademy.com. Let op: Er is beperkt plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie