Afbeelding

Nijkerks talent in het theater

Overig Deel je nieuws

Deze zomer Open Podium in Streams Breede Beek

Op de donderdagavonden 14 juli, 28 juli en 11 augustus biedt theater Streams Breede Beek dé kans aan talent uit Nijkerk en omgeving om zich in een professionele setting aan het publiek te presenteren. Open Podium Breede Beek is toegankelijk voor iedereen die een interessante performance heeft. Comedy, dans, muziek, toneel, circus, cabaret: alles is welkom!

Open Podium Breede Beek

Aan deelnemende artiest(en) biedt Streams Breede Beek maar liefst 10 tot 30 minuten haar vloer aan voor leuke performances, inclusief een mooie belichting en uiteraard (waar nodig) een goede geluidsversterking. Het Nijkerks theater biedt, naast een mooie programmering, ook ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van talenten en gaven van mensen die zich (nog) niet in het professionele circuit bevinden. Dit intieme theater is dé ideale plek om jezelf als performer te laten zien aan Nijkerk en omgeving en je creativiteit te uiten.

Act aanmelden

Via de website Streamsbreedebeek.nl/open-podium is het mogelijk om aan te melden. Deelname aan Open Podium Breede Beek is kosteloos. Aanmeldingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Bij teveel aanmeldingen wordt op basis van de diversiteit van de acts en ingezonden filmpjes een selectie gemaakt. Kom je kijken? Uiteraard is ook publiek van harte welkom. Op genoemde data vanaf 20.15 uur zijn de verschillende acts van ‘getalenteerde locals’ te bewonderen. Een gevarieerde avond met voor elk wat wils. Tickets verkrijgbaar via www.streamsbreedebeek.nl/programma.

Zomerprogramma

Naast het Open Podium is er deze zomer nog meer te doen in Streams Breede Beek. Vanaf 8 juli is er op elke vrijdagmiddag live muziek tussen 17.00 en 19.00 uur. De perfecte ambiance om het weekend in te luiden. Op de woensdagen 20 juli, 3 augustus en 17 augustus wordt Streams Breede Beek omgetoverd tot een heus speelparadijs. Dan kan je tussen 10.00 en 17.00 uur terecht, genieten van een drankje of lekkere lunch terwijl de kinderen zich vermaken met een springkussen, schminken, film, kleuren en nog veel meer. Tot slot draait in samenwerking met Bibliotheek Nijkerk in Streams Breede Beek op woensdagavond 13 juli de film Todos lo saben en op woensdagavond 10 augustus Marjorie Prime.

advertentie
advertentie