Afbeelding

Iedereen welkom op openingsfeest Bzzzonder Bloemendal

Overig Deel je nieuws

Op vrijdag 1 juli tussen 13.00 en 17.00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om het openingsfeest van Bzzzonder Bloemendal – op landgoed Groot Hennekeler – bij te wonen. 

Kindercentrum Bzzzonder heeft zich in april van dit jaar gevestigd in de deel van de monumentale boerderij op het, voor iedere Nijkerker bekende, Groot Hennekeler. De gebouwen op het landgoed zijn grondig gerenoveerd waarbij zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard zijn gebleven. In de vroegere deel is de kinderopvang van Bzzzonder gevestigd. Iedereen die het leuk vindt om te zien hoe de renovatie heeft uitgepakt, kan een kijkje komen nemen. En ook ouders die op zoek zijn naar kinderopvang zijn van harte welkom voor een rondleiding en informatie. En verder zijn alle ouders en kinderen uitgenodigd die zin hebben in een feestje. Er zijn allerlei activiteiten zoals: een blotevoetenpad, schminken, bloempotjes versieren, de varkentjes aaien, popcorn smikkelen, natuur-armbanden maken, reusachtige bellen blazen, er worden ballonnen gevouwen en nog veel meer. 

Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar en heeft als missie om ieder kind een fijne plek op hun opvang te bieden, ook wanneer er sprake is van een zorgvraag. Ieder kind is welkom. Deze groene plek biedt alle mogelijkheden om Groene Kinderopvang te bieden, wat inhoudt dat er extra veel aandacht uitgaat naar buitenspelen en natuurbeleving. 

advertentie
advertentie