Afbeelding

Zomerprogramma BinnensteBuiten

Overig Deel je nieuws

Kinderpraktijk BinnensteBuiten in Harderwijk biedt maatwerk hulp, gericht op de individuele behoefte van je kind. De ondersteuning is kortdurend, geeft een positieve impuls en heeft een preventief karakter. De aanpak is kleinschalig, waarbij persoonlijk contact en betrokkenheid centraal staan.

BinnensteBuiten verzorgt deze zomerperiode diverse trainingen en workshops voor kinderen van 5-10 jaar. 

In juli start de Vriendentraining. Deze training van 7 wekelijkse sessies van 1 uur- is gericht op het versterken van het zelfvertrouwen, ondersteunt de weerbaarheid en zorgt voor het algehele welbevinden van je kind om om te gaan met de uitdagende momenten in het leven.

Ook verzorgt BinnensteBuiten een Weerbaarheidstraining. De training wordt gegeven in klein groepsverband (2-5 kinderen) en bestaat uit 5 wekelijkse sessies van 1 uur. Thema’s die aan de orde komen zijn: zelfbewustzijn, geloven in jezelf, sterk staan en je sterk voelen.

Naast de training is er ook een divers aanbod aan workshops. Een workshop is een eenmalige, op zichzelf staande groepstraining rondom een specifiek thema. De workshops hebben een interactief en dynamisch karakter.

Voor ouders biedt BinnensteBuiten aan mee te denken in het zoeken naar de omgang met je kind. Dit doe ik door het voeren van een verhelderend gesprek en objectief met je mee te kijken in wat nodig is.

Benieuwd naar mijn diensten?  Neem een kijkje op www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl

advertentie