Het Toon Hermans Huis in Amersfoort zoekt een Psycho-oncologisch therapeut en een Hoofd Bedrijfsvoering

1 mei 2022 om 12:05 Overig Deel je nieuws

Sinds 2004 zet het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) zich in voor de zorg van mensen met kanker en hun naasten. Dat doen we met een grote groep betrokken en professioneel opgeleide vrijwilligers. Wij ondersteunen om de regie op het leven met kanker te hervinden als aanvulling op de medische zorg. Een belangrijk aspect hierin is de psychosociaal-oncologische zorg en ontmoetingen met lotgenoten. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor kids, jongeren en volwassenen op het gebied van: omgaan met kanker, ontspannen & welbevinden, ontmoeten & relaties, en terugkeer in de samenleving. De vorm van ondersteuning is d.m.v. workshops, cursussen en allerlei activiteiten ter ontspanning, individueel of samen met anderen. Doel is dat onze gasten na verloop van tijd zelf beter de draad van het leven met/na kanker weer kunnen oppakken.

Het THHA werkt met professioneel getrainde vrijwilligers die het huis een warm hart toedragen. Zij zorgen voor het huis en haar gasten. Ondanks dat het huis een vrijwilligersorganisatie is en grotendeels afhankelijk van donaties, giften, schenkingen en sponsoring, wordt er kwalitatief hoogwaardig werk geleverd.

Het THHA is op zoek naar 2 nieuwe collega’s, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een gediplomeerd GZ-psycholoog, Psychotherapeut of Maatschappelijk werker, die enthousiast, pro actief en betrokken is, flexibel inzetbaar is, gemiddeld 5-12 uur per week, affiniteit en visie heeft op de toegevoegde waarde van een inloophuis in de huidige maatschappij en de positie daarvan binnen de zorg? 

Of misschien spreekt de functie van Hoofd Bedrijfsvoering je aan. Dan heb je de operationele, dagelijkse leiding van het Toon Hermans Huis Amersfoort. Je geeft direct leiding aan de vrijwilligers (ca.50). Onze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in het draaiende houden van het Huis. Je zorgt ervoor dat het Huis optimaal wordt geëxploiteerd; alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Het gaat daarbij, naast je leidinggevende taak, om de interne organisatie, contactenonderhoud & naamsbekendheid, beheer van gebouw en inventaris. Uitgebreide informatie is te vinden via de website: www.thha.nl

Spreekt een van deze rollen je aan en wil jij onderdeel uitmaken van het THHA team? Stuur dan een mail naar bestuurssecretaris@thha.nl  

advertentie
advertentie