Regionale Zakenbeurs ROB in De Loods

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - De nieuwe zakenbeurs ROB, de Regionale Ondernemers Beurs plaats, vindt donderdag 20 en vrijdag 21 maart plaats in Nijkerk. De beurs is voor en door zakenmensen uit de regio Randmeren en de Veluwe. Twee dagen lang presenteren bedrijven hun organisatie op ROB om hun naamsbekendheid te vergroten en om producten en diensten aan te bieden.

Naast ruim vijfenzeventig exposanten is er een autoshow, een horecaplein met live radio, en zo'n twintig masterclasses en workshops voor deelnemers en bezoekers. De beurs wordt op donderdag 20 maart om 14.00 uur geopend door rasondernemer Hans Biesheuvel. Aansluitend verzorgt Biesheuvel een lezing over ondernemerschap.

Op vrijdag 21 maart is de opening om 11.00 uur door de heren van Fountainheads. De bekende spreker Jos Burgers verzorgt beide dagen zijn nieuwste lezing 'De Wet van Snuf; wat je geeft krijg je terug'.

Beursprogramma

,,Inspireren, ontmoeten en beleven is het nieuwe zakendoen. Het is mooi om te zien dat we straks zo veel bedrijven kunnen presenteren in combinatie met een interessant programma op de nieuwe beurslocatie De Loods, op het terrein van Hart van Holland. Mijn beursteam en ik kunnen niet wachten om de bezoekers welkom te heten", aldus Ingrid Nagel, initiatiefnemer van Zakenbeurs ROB. Het totale beursprogramma is te vinden via de website van ROB. Via de website zijn tickets te bestellen. Een entreeticket à 5 euro geeft recht op een dag vrije toegang tot de beurs op donderdag 20 maart van 14.00 tot 22.00 uur of vrijdag 21 maart van 11.00 tot 17.00 uur en men mag kosteloos aanwezig zijn bij de lezingen door topsprekers en deelnemen aan het omvangrijke workshopprogramma.

Informatie

Meer informatie over de beurs. Ze geven tien entreekaarten weggeven. Wie interesse heeft, kan contact opnemen en doorgeven welke lezing of workshop hij of zij graag wil volgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie