Webshop ‘Lizzy at Home’ viert succesvolle start

19 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Het is 6 maart 2014 alweer een half jaar geleden dat Lizzy at Home, een webshop voor landelijke woonaccessoires, haar digitale deuren heeft geopend. De basis van Lizzy at Home ligt in Leusden, daar startte Madelon Goudswaard haar eigen webshop. Een droom die uitkwam en niet zonder succes! De bestellingen komen uit het hele land, en ook in Leusden is Lizzy at Home al een bekende verschijning

Omdat Lizzy at Home een half jaar bestaat, ontvangen klanten tijdens de actieweek van 3 tot en met 9 maart 15% korting op hun bestelling. Deze actie geldt voor het gehele assortiment, welke op www.lizzyathome.nl te vinden is. Van dienbladen tot verlichting en van sierkussens tot handgemaakte producten. Het assortiment wisselt regelmatig, waardoor het de webshop de moeite waard is om regelmatig te bezoeken.

“Een bedrijf start je niet zomaar, daar moet je helemaal voor gaan.” Aldus Madelon. Om die reden heeft ze de afgelopen periode actief deelgenomen aan diverse open dagen, ladies nights en markten. Ook tijdens de kerstmarkt op De Hamershof was de kraam van Lizzy at Home te vinden. Hoewel de kraam wat afgelegen lag en het weer niet meewerkte, trokken de landelijke spullen heel wat bekijks.

Dit jaar zal Lizzy at Home ook te vinden zijn op de jaarmarkt in Leusden op zaterdag 21 juni.

Madelon kijkt terug op een succesvolle start van Lizzy at Home. ‘Ik luister goed naar de wensen van mijn klanten, daarom kan er tegenwoordig ook gepind worden als de bestellingen worden afgehaald.’ Naast de aanwezigheid op diverse markten is Lizzy at Home is ook actief op Facebook. De pagina heeft al bijna 900 fans verzameld. Al met al een vliegende start voor dit Leusdense bedrijf.

advertentie
advertentie