Bubbels bij Body Comfort

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

HOEVELAKEN - Bep de Vries is twaalf jaar geleden begonnen met de lingerie - en badmode winkel 'Body Comfort'. En volgens haar heeft ze dat altijd met veel plezier gedaan. Vorige week heeft ze "zo trots als een pauw" haar enthousiaste opvolgster Noortje Traa gepresenteerd aan familie, vrienden, collega-winkeliers en genodigden.

Bep laat weten dat zij in Noortje een waardige opvolgster heeft gevonden en dat zij voorlopig nog part-time aan de zaak verbonden zal blijven. ,,Mijn trouwe klanten hechten aan de persoonlijke aandacht en service die ik ze altijd geboden heb. Deze klantvriendelijkheid heeft Noortje ook en ik zal haar mentor, steun en toeverlaat zijn. Samen gaan we het succes van Body Comfort voortzetten,'' besloot De Vries voordat er een toost werd uitgebracht op de gerestylde winkel.

De 25-jarige Noortje Traa heeft direct al wat jongere merken ingekocht zoals Simone Pérèle, Pain de Sucre en Madame SuperTrash van Olcay Gulsen. Naast het brede assortiment lingerie en herenondergoed heeft Body Comfort ook bad- en beenmode, en nachtkleding voor zowel dames als heren.

Body Comfort, Wiekslag 9, 3871 AR Hoevelaken, tel. 033-2581126. Open: Di. t/m do. 10.00 tot 17:30 uur, vrijdag tot 20.00 uur en zat. tot 17.00 uur.

Foto: Bep de Vries (rechts) en Noortje Traa (links) brengen een toost uit op het succes van Body Comfort. Foto Theo Zuurman

Tekst en foto: Theo Zuurman

advertentie
advertentie