Open dag bij gitaarschool Rollocastle

13 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - Op zaterdag 22 juni is de jaarlijkse open dag bij gitaarschool Rollocastle. Iedereen die belangstelling heeft om akoestisch of elektrisch gitaar te leren spelen is welkom om een kijkje te komen nemen op de gitaarschool aan de Slichtenhorsterweg 50 in Nijkerk, Driedorp.

Bij Gitaarschool Rollocastle hebben wekelijks zo'n 65 leerlingen les, van jong tot oud en van beginner tot (ver)-gevorderd. Gitaardocent Melcher de Vries verzorgt er ook korte cursussen voor volwassenen en coaching voor verschillende bands.

Op de open dag kunnen belangstellenden informatie krijgen over het nieuwe cursusjaar 2013-2014 en de lessen, korte cursussen en bandcoaching die gitaarschool Rollocastle aanbiedt.

In verband met het 600-jarig bestaan van Nijkerk heeft de open dag dit jaar een extra feestelijk tintje. Een hoogtepunt van de dag is een optreden van de Nijkerkse rockband Ritn Ditn. Die zal om 13.45 uur in de open lucht optreden op het terrein van de gitaarschool. Ook verloot Rollocastle onder iedereen die zich inschrijft een gratis akoestische gitaar met hoes, een stemapparaat en een doosje plectrums.

Adres: Slichtenhorsterweg 50 te Nijkerk, Driedorp. Tijd: 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie bel met 06-42745254 of kijk op www.gitaarschoolrollocastle.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie