Open dag autobedrijf W. van Putten

5 september 2012 om 00:00 Ondernemend

Het is al weer 23 jaar geleden dat het autobedrijf begon, maar onlangs is een einde gekomen aan de nieuw- en verbouw van het bedrijf. Een mooie showroom, een functionele moderne werkplaats, bandenopslag en kantoor zijn het resultaat. Een goede reden voor een open dag.

STOUTENBURG - Tijdens een open dag die gehouden wordt op zaterdag 15 september, kunt u (hernieuwd) kennismaken met het Autobedrijf W. van Putten.

Door Maureen van Goethem

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u tijdens de open dag alles bezichtigen en natuurlijk in gesprek gaan met het team van Autobedrijf W. Van Putten: Wouter van Putten, echtgenote Liesbeth, zoon Dick en medewerker Gerrit van Horssen.

Wouter heeft altijd in de autobranche gezeten. Eerst was er nog plek binnen de boerderij van zijn vader, maar al gauw was het noodzakelijk te verbouwen. ,,Boeren was toch niet mijn ding,’’ geeft Wouter lachend toe. Hij heeft dan ook altijd liefde voor techniek gehad, was altijd aan het sleutelen en leerde daarbij alle kanten van het vak kennen.

Sinds vele jaren is het familiebedrijf gespecialiseerd in de service voor de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Daarnaast zijn ook andere merken van harte welkom. In de werkplaats wordt met de modernste apparatuur alle mogelijke werkzaamheden te verricht. In de ruime showroom staat een wisselende voorraad auto’s voor verkoop. Wouter: ,,Wij zijn absoluut een niet merk gebonden bedrijf.’’

Kortom: U kunt niet alleen terecht voor reparatie en aankoop van personenauto’s, schadetaxatie en reparatie, apk-keuringen en onderhoud, airco service, maar daarnaast ook voor onder meer de inbouw van accessoires en opslag van zomer- en winterbanden. Het bedrijf is door de verbouwing helemaal klaar voor de toekomst.

Autobedrijf W. van Putten is een zeer veelzijdig, maar persoonlijk gericht autobedrijf. ,,Wij vinden dat klanten hartelijk ontvangen moeten worden, goed en helder geïnformeerd en dat de afspraken goed worden nagekomen. Onze service moet de klant meteen een vertrouwd gevoel geven,’’ zegt Wouter.

Alle belangstellenden zijn tussen 10.00 uur en 17.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen in het bedrijf. Voor de kinderen is er een springkussen.

u Autobedrijf W. Van Putten, Zwarte Goorderweg 4, Stoutenburg-Noord. Tel. 0342-451505. www.autovanputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie