Mini-Opslag Nijkerk en Speedway Koeriers

20 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

Mini-Opslag Nijkerk is ideaal voor particulieren en ondernemers die een makkelijk bereikbaar mini-magazijn zoeken. Hierbij kunt u onder andere denken aan de opslag van tuinmeubilair, de vakantie-uitrusting, inboedels bij overlijden of echtscheiding, maar ook hobbymaterialen en verzamelingen.

NIJKERK - Tijdens een verbouwing verandert uw huis tijdelijk in een bouwplaats. Dan is het wellicht verstandig uw inboedel tijdelijk op te slaan in Mini-Opslag Nijkerk van Willem Groenestein en Bert van den Bosch.

door Maureen van Goethem

U kunt uw goederen zelf op ieder gewenst moment zelf in uw eigen mini-opslag plaatsen. Het is echter wel handig dit van te voren te laten weten. De ruimtes zijn inpandig, beveiligd met camera’s en u kunt droog in en uit laden. U kunt bijvoorbeeld uw inboedel zeer makkelijk en veilig opslaan. En natuurlijk ideaal voor veilige opslag van uw administratie of andere zaken die u niet graag in huis of kantoor heeft liggen.

Willem: ,,Overdag wordt de Mini-Opslag bemand door onze eigen medewerkers. Continu houden zij nauwlettend alles in de gaten wat zich in en om het pand afspeelt. Wij hebben 24-uurs cameratoezicht. De beelden worden digitaal vastgelegd en bewaard.’’

,,Daarnaast is het belangrijk om te kijken of uw goederen verzekerd zijn. Kijk op uw inboedelpolis. Meestal zijn goederen, die buitenshuis worden bewaard, ook meeverzekerd,’’ aldus Willem.

Speedway Koeriers

Speedway is een snel transport bedrijf dat zich bezighoudt op het vervoeren van leveringen, lokaal, regionaal, nationaal en internationale verzendingen, voor bedrijven en particulieren.

Bert: ,,Onder snel transport verstaan wij ritten die per direct gereden moeten worden. Iedere opdracht wordt door ons zorgvuldig en separaat afgehandeld. Bijvoorbeeld: Een klant draait overuren. Dat is bij ons geen probleem: Wij draaien met de klant mee. ‘s Nachts of in het weekend, u kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week op ons rekenen.’’

Geen nummer

,,Bij grote bedrijven bent u een nummer,’’ vult Willem aan. ,,Bij ons niet. Wij bieden een persoonlijke service en diensten op maat. De zending wordt linea recta door ons naar de plaats van bestemming gebracht, zonder combinatie met andere leveringen.’’

u Speedway Koeriers en Mini-opslag Nijkerk. Galvanistraat 38, Nijkerk. www.speedway.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie