Nieuw uiterlijk voor Optiek Verkerk

9 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Vandaag de dag kan je een bril makkelijker dan ooit aan de rest van je look aanpassen,’’ vertelt Matthijs. ,,Elke klant krijgt een passend advies naargelang zijn eigen wensen, stijl en budget. Je vindt bij ons kwalitatieve merken en innoverende stijlen voor elke leeftijd. De keuze van het montuur kan vergemakkelijkt worden met het camerasysteem Visioffice. Met dit systeem is het ook mogelijk om (Varilux)brillenglazen individueel aan te meten. Elke bril wordt bij het afleveren keurig afgesteld. En omdat een bril lekker moet zitten wordt bij het afleveren iedere bril keurig afgesteld. Al onze medewerkers hebben een erkende optiek opleiding afgerond.

NIJKERK - Wie tegenwoordig binnenstapt op het adres van Plein 3 zal een totale metamorfose ontwaren. Gezellig en modern is de winkel waarin de monturen worden aangeboden. De collecties bieden voor ieder wat wils. Het is niet voor niets dat deze zaak meer dan 35 jaar bestaat. De winkel blijft met de tijd meegaan en ook de collectie is aangepast aan de mode of het nu gaat om kwaliteitsmonturen, trendy zonnebrillen, prettig zittende contactlenzen of een uitgebreid oogonderzoek.

door Maureen van Goethem

Contactenzen uit eigen lab

Tal van mensen denken dat het dragen van contactlenzen voor hen niet mogelijk is. Onze dagelijkse praktijk bewijst het tegendeel. Bijna iedereen kan lenzen dragen en dat tot volle tevredenheid. Matthijs: ,,Wij hebben in onze klantenkring naast brildragers heel wat lensdragers. En ze zijn van alle leeftijden.’’

Voordat men kiest voor lenzen is het van groot belang om de persoonlijke situatie van de toekomstige lensdrager na te gaan. Een informatiegesprek is daarom een belangrijke eerste stap bij het aanmeten van een contactlens. Om voor ieder oog de juiste contactlenzen te kunnen kiezen is de pasvorm ervan van groot belang. Optiek Verkerk gebruikt hiervoor moderne, nauwkeurige apparatuur. En voor wie naast z’n lenzen een leesbril draagt, maakt Optiek Verkerk in eigen lenslaboratorium graag een paar multifocale contactlenzen op maat.

,,Onze filosofie is dat ik mijn klanten bedien zoals ik zelf bediend wil worden. Eén van onze sterke punten is daarom ook dat er veel tijd wordt genomen voor een klant. We hebben een uitgebreide collectie en daarom dus heel veel keus. Dat is ook de reden dat het hier altijd zo gezellig druk is. Van oogmeting en advies tot aan het uitzoeken van een bril of contactlenzen. Onze insteek is om de klant te begeleiden, van a tot z.’’

u Optiek Verkerk. Plein 3, Nijkerk. Tel. 033-2453812. www.optiekverkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie