Kapsalon New York van start

7 december 2011 om 00:00 Ondernemend

Gerdien heeft altijd al geweten dat zij kapster wilde worden. “Zelfs in opstellen van vroeger kwam ik onlangs tegen dat ik kapster wilde worden. Ik was nooit echt bezig met barbies en poppen maar ik weet niet beter.”

HOEVELAKEN - Op 1 oktober jongstleden heeft de Hoevelakense Gerdien York haar eigen salon geopend in haar woonplaats: Kapsalon New York. Gerdien heeft 19 jaar in kapsalons in Nijkerk gewerkt. Vroeger in Paasbos, waar Gerdien ongeveer zeven jaar heeft gewerkt, maar de laatste twaalf jaar zullen velen haar kennen van HairXclusive Josine.

door Maureen van Goethem

Gerdien vond dat het tijd was voor iets nieuws. “Ook het feit dat we inmiddels een tweede kindje hebben, heeft meegeholpen met mijn beslissing om iets voor mezelf te beginnen,” aldus Gerdien. “En het bleef in mijn hoofd zitten. Omdat ik al eerder voor een dergelijke keuze heb gestaan. Toen was de locatie echter niet zeker en heb ik het niet gedaan. Nu had ik wederom een keuze. Daarop hebben we de garage helemaal gestript. Het is goed geïsoleerd, de vloer is vervangen en opnieuw ingericht. Nu is het omgetoverd tot een kleine, maar gezellige kapsalon.”

Kapsalon New York is een kleine, maar sfeervolle kapsalon. Dames, heren en kinderen kunnen hier terecht voor uw knip, kleur of permanentbehandeling. Ook voor uw bruids- of feestkapsel bent hier aan het juiste adres. “Contact met de klant vind ik het allerbelangrijkste. Ik weet precies wie iemand is en waar we het de vorige keer over hebben gehad. Als iemand niet wil praten, dan doen we dat niet. Omdat ik alleen ben, kunnen we ook minder oppervlakkige gesprekjes voeren.” De was unit heeft een massagestoel en u zult een ontspannen moment krijgen tijdens uw bezoek.

In de salon wordt gewerkt met diverse producten van Matrix Professional. “Matrix is een van de grootste producten van hairstylingproducten, de nummer 1 professionele haarverzorgingslijn in Amerika. Ik ben erg enthousiast over de Biolage lijn. Deze is helemaal biologisch. Zeer verzorgend voor het haar en goed voor het milieu. Daarnaast heeft het een betrouwbaar resultaat.”

Kapsalon New York is behalve overdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ook drie avonden per week geopend, op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

uKapsalon New York. Ridderspoor 55a, Hoevelaken. Tel.033-8446358. www.kapsalonnewyork.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie