Nieuw: Schoonheidssalon Renaissance

3 november 2010 om 00:00 Ondernemend

Een ideale oplossing voor deze jonge moeder. Renaissance is een andere naam voor wedergeboorte. Iets wat zij graag realiseert voor haar klanten, zodat hij of zij als ander mens bij haar vandaan gaan.

NIJKERK - Diana van Dronkelaar-van de Bunt heeft haar schoonheidssalon, die zij Renaissance heeft genoemd, bij huis. door Maureen van Goethem

Diana is met name gespecialiseerd in huidproblemen en huidverbetering. Voor vele probleempjes die wij met onze huid hebben, heeft Diane een oplossing. Wat uw huidtype ook is, zij beoordeelt het persoonlijk en met een op maat gesteld advies gaat u de deur weer uit. Door de vervuiling, door roken, stress en zelfs slaapgebrek; alles heeft invloed op de huid. ,,Doordat ik verschillende huidverbeteringsbehandelingen toepas wordt de huid dusdanig gestimuleerd om op de juiste manier voor ons te werken. Daardoor ziet onze huid er na de behandeling stralend, mooi en gezond uit.”

Diana doet ook aan microdermabrasie, een moeilijk woord voor het door middel van peeling verwijderen van dode huidcellen. Maar ook om onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. ,,Het werkt door middel van een apparaat die op een veilige, maar mechanische manier een peeling uitvoert. Deze methode is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van rimpels, littekens, pigmentvlekken enzovoort. De behandeling is pijnloos en er is geen kans op een allergische reactie.”

Huidverbetering

Sinds kort werkt Diana dagelijks met de Optima Plus voor ontharing en huidverbetering in het gelaat en op het lichaam. Hierbij wordt door intens licht het pigment in de haar verwarmd. Dit zorgt voor vernietiging van de wortel waardoor de haar niet meer terug komt. De behandelingen zijn het meest effectief in de groeifase. Omdat de haren in verschillende fases verkeren zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. ,,Doordat wij gebruik maken van zeer geavanceerde apparatuur zijn er voor de meeste mensen maar 6 tot 8 behandelingen nodig. Het is volkomen veilig, er is blijvend resultaat en vrijwel pijnloos. Ook voor grote oppervlakken en altijd glad dus nooit meer scheren, ontharingscrème of harsen.”

Een prachtige huid is waar Schoonheidssalon Renaissance in gespecialiseerd is. Er wordt gebruik gemaakt van uitstekende apparatuur en de allerbeste producten voor huidverbetering.

uSchoonheidssalon Renaissance. Beekhoven 1 te Nijkerk. Tel. 033-2457088. www.schoonheidssalonrenaissance.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie