Afbeelding
Politie

Doorrijden na aanrijding; getuigen gezocht

25 mei 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK – Een 20-jarige man uit Nijkerk is maandag 21 mei in zijn woonplaats door een nog onbekende automobiliste geschept terwijl hij op de fiets reed. De man kwam afgezien van wat schaafwonden met de schrik vrij. Zijn fiets raakte wel beschadigd. De automobiliste reed door zonder zich bekend te maken. De politie is, naast deze automobiliste, op zoek naar getuigen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15:30 uur op de rotonde ter hoogte van de Kuyperstraat en de Amersfoortseweg. Bij het oversteken van de weg werd hij vervolgens door een donkergrijze Toyota geraakt. De automobiliste zou vanuit haar raam iets naar de 20-jarige hebben geroepen, maar vervolgens zijn doorgereden zonder zich om de Nijkerker te bekommeren. De fiets van de Nijkerker raakte bij dit incident beschadigd.

Getuigen

Het slachtoffer verklaarde dat het om een nieuw type donkergrijze Toyota zou gaan. Ook zou de bestuurder van de auto een vrouw zijn van rond de 26 jaar met een slank/tenger postuur. Ze zou stijl blond haar hebben in een paardenstaart. Daarnaast zou de vrouw een bril met een dik zwart montuur hebben gedragen.

De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op die mogelijk informatie hebben die van belang kan zijn. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie