Aart van Breugelen en Charelle Hanewald
Aart van Breugelen en Charelle Hanewald Aalt Guliker

Rijschool Aart gaat samenwerking aan met Rijschool Charelle

7 december 2018 om 12:07 Nieuws Deel je nieuws

Aart van Breugelen van Rijschool Aart gaat samenwerken met Charelle Hanewald van Rijschool Charelle. De naam blijft onveranderd Rijschool Aart.

 

De 25-jarige Charelle Hanewald is woonachtig in Hooglanderveen en sinds februari 2016 actief in de rijschool-branche. ,,Het bleef kriebelen om ook mijn eigen rijschool te beginnen waar kwaliteit en plezier centraal staan. Dit doe ik met heel veel plezier.”

De hobby’s van Charelle zijn: zwemmen, tekenen, motorrijden en (uiteraard) rijles geven.

 

Rijschool Aart staat bekend als rijschool met een hoog slagingspercentage, goede beoordelingen en omdat hij (naast standaard rij-instrcteur) gecertificeerd faalangst-, ADHD- en autisme instructeur is. ,,Wij proberen ook nog steeds een eerlijke prijs te hanteren en houden ons aan afspraken,’’ zegt Aart.

Een fijne beoordeling is op de website van klantenvertellen.nl te lezen: ,,Ik heb nooit getwijfeld aan mijn keuze voor Rijschool Aart. Aart is een ontzettend fijne en geduldige instructeur die het beste met je voor heeft. Ik heb in één keer mijn rijbewijs mogen halen, volledig dankzij Aarts geduld en vertrouwen.’’

 

Charelle hoopt samen met Aart van Rijschool Aart verder uit te kunnen breiden en in de toekomst hier verder mee te kunnen gaan. ,,Samen hebben wij de keuze gemaakt om onze krachten te bundelen.”

 

Rijschool Aart

Amersfoortseweg 89, 3864 NC Nijkerkerveen

Tel.: 033 253 81 85 / 06 55 13 28 33

E-mail: info@rijschoolaart.nl

Website: rijschoolaart.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie