(Foto ter illustratie).
(Foto ter illustratie). Pixabay

Sigma biedt gratis kerstpakketjes voor alleenstaanden

2 november 2020 om 09:48 Maatschappelijk

NIJKERK Nijkerkers kunnen andere alleenstaande inwoners uit de gemeente tijdens de feestdagen een hart onder de riem steken dankzij Sigma. Want van 2 november tot 2 december kan iedereen kosteloos een kerstpakketje voor hen aanvragen.

,,De feestdagen staan al bijna voor de deur. Voor veel inwoners is dit een moeilijke tijd. Er komt weinig of geen bezoek langs en de dagen duren lang. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om oog te hebben voor mensen in je omgeving die een klein netwerk hebben of veel alleen thuis zijn”, schrijft de vrijwilligersorganisatie.

Een aanvraagformulier is in te vullen via de website www.sigma-nijkerk.nl/nieuws/aanvraagkerstpakket. Het is de bedoeling dat de aanvrager het pakketje zelf bij Sigma afhaalt en bij de opgegeven inwoner afgeeft. Alle informatie staat beschreven in het aanvraagformulier. In het pakketje zit een kaart, thee, wat lekkers, een kaars en nog een andere verrassing.

Deze actie is mogelijk gemaakt door: InteraktContour, Nijkerks Kadootje, Corlaer College, Accent Praktijkonderwijs, de Gezondheidswinkel en Sigma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie