Afbeelding
Harry Koelewijn

Gelukkige avond voor Nijkerkse vrijwilligers

30 oktober 2019 om 07:56 Maatschappelijk

NIJKERK Ruim 170 vrijwilligers uit de gemeente Nijkerk hebben dinsdag meegedaan aan de vierde editie van een scholingsavond. Het inspiratiecollege vond plaats in de aula van het Corlaer College in Nijkerk. Thema van de avond was geluk.

Na een uitgebreid broodjesbuffet was het de beurt aan spreker van de avond Thijs Lindhout. Hij nam de vrijwilligers mee langs drie thema's die alles bepalend zijn voor een gelukkig leven. Hij gaf bijvoorbeeld antwoorden op de vragen als: Is het leven maakbaar? Hoe kan je geluk ervaren ondanks je omstandigheden? Is geluk pas echt geluk als je het kunt delen met anderen.

Thijs Lindhout is een veel gevraagd spreker over geluk en succes. Hij doet al tien jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven. Waar vele andere inspiratie sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Lindhout de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd, en heeft hij veel mensen mogen interviewen, van topsporters, BN'ers tot miljonairs.

De aanwezige vrijwilligers vonden het ,,een mooie inspirerende en gezellige avond''. De vrijwilligersavond werd georganiseerd door Sigma in samenwerking met de gemeente Nijkerk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie