Kinderen krijgen sportinstructie
Kinderen krijgen sportinstructie Beweegmasters BV

Opening Beweegmasters Sport BSO Hoevelaken

26 oktober 2021 om 12:40 Lokaal Deel je nieuws

Beweegmasters Sport BSO Hoevelaken

Op 22 November opent Beweegmasters Sport BSO haar deuren in Hoevelaken.

Beweegmasters Sport BSO is een buitenschoolse opvang met bewegen als speerpunt. Kinderen kunnen, na schooltijd, op een ongedwongen manier kennis maken met en sport, spel en bewegen.

Tom Buitink is de samenwerking aangegaan met de voetbalvereniging SC Hoevelaken waar hij zelf jaren in het eerste heeft gevoetbald en trainer is van een elftal. Tom geeft leiding aan een team enthousiaste medewerkers.  

De Sport BSO is bedoeld voor kinderen in de basisschool leeftijd. Op de BSO worden sportieve activiteiten aangeboden. Hierbij kan gedacht worden aan vele takken van sport en spel. Zoals hockey, basketbal, tikspelen en andere beweegvormen.

Onze stamgroepen verblijven in het clubhuis waar verrijdbare kasten staan met daarin de benodigde materialen om te knutselen of om lekker te spelen met de blokken of in de poppenhoek.

Beweegmasters Sport BSO heeft dagelijks plaats voor 55 kinderen. Langskomen op de locatie is mogelijk na het maken van een afspraak. Wie vrijblijvend kennis wil komen maken is ook van harte welkom op onze open dag op woensdagmiddag 24 november 14:00 tot 16:00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie