Stooktraining
Stooktraining E. Mulder

Gratis houtstook training voor alle houstokers met een houtkachel

Lokaal Deel je nieuws

Lunteren – De wintertijd staat weer voor de deur, tijd om de houtkachel weer aan te steken. Heerlijk, die warmte en gezellige sfeer! Helaas zorgen houtkachels ook nog weleens voor overlast. Jammer, want dit is doorgaans vrij eenvoudig te voorkomen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van goed hout en kennis van de juiste stooktechnieken. HAVÉ Verwarming hecht veel waarde aan verantwoord stoken en deelt daarom graag haar kennis over dit onderwerp met houtstokers.

Stoken kan iedereen, verantwoord stoken kan je leren

Denkt u dat u al heel goed stookt? Heel veel Nederlanders denken van wel, maar toch komt overlast regelmatig voor. Wij beloven een gezellige en leerzame training met tips & tricks om hout te besparen, de kachel sneller aan steken, schoorsteenbrand te voorkomen, schone kachelruiten én stoken terwijl er nagenoeg geen rook waarneembaar is.

Na een aantal succesvolle eerdere edities organiseert HAVÉ Verwarming op dinsdag 5 oktober 2021 een stookavond waar u gratis aan deel mag nemen. De stookavond bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Na een warme ontvangst zullen we u middels een presentatie alles leren over verantwoord stoken. Hierbij behandelen we onderwerpen rondom vuur, verbranding, brandstof, kachels en leren we u verschillende stooktechnieken. Na een korte pauze mag u, onder begeleiding van een expert, de theorie in de praktijk brengen in ons Experience Center. Hier hebben wij ruim 300 haarden en kachels (deels al brandend) opgesteld staan. Wij leren u tijdens de stookavond meteen de fijne kneepjes van het vak en aan het einde van de avond bent u de expert op het gebied van verantwoord stoken.

Aanmelden

Bent u benieuwd hoe u op een goede manier kunt stoken? Of heeft u altijd al eens binnen willen kijken bij HAVÉ Verwarming? Meld u dan aan voor de stookavond op dinsdag 5 oktober 2021 via www.haveverwarming.nl/stookavond. Neem gerust familie, vrienden of buren mee!

advertentie
advertentie