Flyer
Flyer R den Hartog

Gratis “Rots en Water” training voor de Nijkerkse jeugd.

Lokaal Deel je nieuws

De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk biedt, in samenwerking met het PIT (Preventie Interventie Team) van de Gemeente Nijkerk, een “Rots en Water” training aan. De jeugd in de leeftijd van 10-13 jaar kan deze training gratis volgen bij het jeugd- en jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg 42a in Nijkerk.

Tijdens deze training leert de jeugd spelenderwijs de nodige sociale vaardigheden aan, ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en leren ze in een groep te bewegen en zichzelf te zijn. Door samen te bewegen en te sporten met respectvolle en eerlijke regels, wordt er een basis gelegd om samen met anderen te werken en te leven.

De “Rots & Water” bestaat uit 10 wekelijkse sessies. Om een veilige omgeving te creëren bestaan de trainingen uit dezelfde groep kinderen. De groep is compact, zodat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt. De training wordt gegeven door preventiewerker jeugd Nelleke Onland.  

Bij voldoende animo start de eerste sessie op dinsdag 6 april 2021 tussen 18.30-19.30 uur. Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij en kan men zich nog aanmelden. De cursus wordt gegeven in het jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg 42a te Nijkerk en is gratis voor de jeugd uit de gemeente Nijkerk.

Meer informatie kunt u vinden op www.rotsenwater.nl en als u uw kind wilt opgeven kan dit via de website: www.pitnijkerk.nl.

advertentie