Nick de Boer ontvangt het makelaarsstafje uit handen van Hanita Arns van de NVM
Nick de Boer ontvangt het makelaarsstafje uit handen van Hanita Arns van de NVM Joost Essenburg

Makelaar Nick de Boer viert 25-jarig jubileum

30 december 2020 om 14:22 Lokaal Deel je nieuws

EDE- Nick de Boer van Domicilie Makelaars is afgelopen woensdag in het zonnetje gezet ter ere van zijn 25-jarig jubileum als register makelaar/taxateur. Een afvaardiging van het bestuur van de NVM-afdeling Wageningen e.o. bracht de jubilaris een bezoek om het makelaarsstafje met oorkonde aan hem uit te reiken. Ook werd hij door zijn collega’s en gezin verrast met een coronaproof ‘drive-thru-feestje’.

Op 20 december 1995 werd Nick de Boer officieel beëdigd als makelaar/taxateur door de rechtbank in Utrecht. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) reikt het makelaarsstafje uit aan de beëdigde leden wanneer zij hun zilveren jubileum vieren en een onberispelijke staat van dienst hebben.

CARRIERE Nick begon zijn makelaarscarrière in 1990 toen hij aan de slag ging bij Kamerbeek, eerst in Nijkerk als assistent van Gerrit Schipper en later in Amersfoort. Uiteindelijk werd hij directeur van twee kantoren in Rotterdam. In 1998 verliet hij Kamerbeek om te gaan bouwen aan een kantoor in Ede. Dat werd Domicilie Makelaars voor wonen en werken. Door de jaren heen groeide Domicilie van een klein winkeltje aan de Detmarlaan, via een pand aan de Molenstraat naar de Notaris Fischerstraat. In 2012 opende Nick een tweede kantoor in Nijkerk.

SUCCES Tegenwoordig is Domicilie een goedlopend makelaarskantoor met 22 medewerkers en een breed dienstenpakket: van bestaande bouw en nieuwbouw tot bedrijfshuisvesting, taxaties en hypotheken. Nick vertelt waar dat succes aan te danken is. “Kwaliteit staat voorop en we leggen de lat hoog. Maar het begint allemaal bij goed luisteren en dicht bij de mensen staan. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Ons team zet zich elke dag met hart en ziel in om dat waar te maken. Daar ben ik enorm trots op.”

VERRASSING Zelf zag Nick de verrassing voor zijn jubileum niet aankomen. “De datum stond niet helemaal precies meer in mijn geheugen. Bovendien had ik vanwege corona nergens op gerekend. Erg leuk dat ze dit toch voor mij georganiseerd hebben!”

Hij ziet de verrassing als een mooie kroon op dertig jaar makelen. “Het stafje krijgt zeker een mooi plekje op kantoor!”

advertentie
advertentie