Theo Huijbreghts (l) & Edward Ebbers (r)
Theo Huijbreghts (l) & Edward Ebbers (r) Anne-Fleur Uffen

GT Reclame en Afdeling Sign gaan (reclame)kracht bundelen

20 april 2018 om 12:06 lokaal Deel je nieuws

AMERSFOORT/NIJKERK – 20 april 2018 – GT Reclame (Amersfoort) en Afdeling Sign (Nijkerk) gaan samen verder onder de naam GT Reclame. Hierdoor ontstaat voor beide bedrijven de mogelijkheid om productaanbod, netwerk, diensten, mankracht en kwaliteit verder uit te breiden.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen
De Nederlandse economie zit flink in de lift, in 2018 is er volgens het CPB een groei van maar liefst 2,5% voorspeld. Een goed moment om de handen ineen te slaan, aldus Theo Huijbreghts. ‘Ook wij merken dat de economie aantrekt en er weer budget vrij komt voor reclamebelettering en signing. Met de samenwerking kunnen wij kennis en expertise bundelen om zo de klant optimaal te kunnen voorzien van effectieve en kwalitatieve signing.’ Edward Ebbers van GT Reclame vult aan: ‘De samenwerking met Afdeling Sign past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen en ons marktaandeel uitbouwen.’


Over Afdeling Sign - Nijkerk
Afdeling Sign is het flexibele bureau voor creatieve en effectieve signing. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van opvallende reclame signing en promotiematerialen. Afdeling Sign levert de juiste vertaalslag voor bedrijfsreclame.

Over GT Reclame - Amersfoort
GT Reclame heeft zich ontwikkeld als full-servicepartner voor onverlichte binnen- & buitenreclame, voertuig- & materieelreclame, lichtreclame en presentatie- & promotiesystemen. Met duurzame reclamedragers zorgt GT Reclame al ruim 23 jaar voor een onvergetelijke indruk.


Lokaal – Regionaal - Landelijk
Met locaties in Amersfoort én Nijkerk, biedt het GT Reclame de kans om zich verder te ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van reclame en signing in de regio.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie