Maaike Ouboter
Maaike Ouboter Aisha Zeijpveld

Maaike Ouboter keert terug naar het theater 

5 april 2018 om 13:52 lokaal Deel je nieuws

Na twee seizoenen keert Maaike Ouboter terug naar het theater. Ditmaal met het concert ‘Vanaf nu is het van jou’, naar het gelijknamige album. Het concert is vrijdag 13 april te zien in Flint.

In 2015 verscheen het debuutalbum van Maaike Ouboter en speelde ze haar eerste theaterconcert, waarin ze jaren aan muziek en notities uit haar opschrijfboekjes met het publiek deelde. Twee seizoenen later is Maaike terug in het theater. Met haar tour ‘Vanaf nu is het van jou’ gaat ze de Nederlandse theaters af en speelt ze nummers van haar nieuwe, gelijknamige album. Maaike is vooral bekend van het nummer ‘Dat ik je mis’ waarmee ze auditie deed in het programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’.

Het nieuwe album gaat over onmacht, onbegrip, verlangen, geluk, liefde en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Maaike: “Het concert heet ‘Vanaf nu is het van jou’. Dat gaat over loslaten, het bij de ander laten en over hoe je jezelf tot een ander verhoudt. Dus eigenlijk hoe mensen zich tot elkaar verhouden en hoe zij écht verbonden met elkaar zijn.” Maaike neemt de bezoekers tijdens het concert mee in haar muzikale wereld en vertelt ontwapenende anekdotes en verhalen, aan de hand van haar dit jaar te verschijnen tweede album.

Het concert van Maaike is wegens groot succes verplaatst van de AFASzaal naar de Rabobank Theaterzaal. Er geldt deze avond vrije zit.

Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie