Afbeelding
Inclusief Gresbo Post

'Mooiste toren' staat op Nijkerkse Veluwezegel

26 april 2019 om 10:47 lokaal

NIJKERK Op de nieuwe Nijkerkse 'Veluwezegel' is de toren van Nijkerk afgebeeld. De postzegel is begin april geïntroduceerd door postbedrijf Inclusief Gresbo Post en is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Nadat Inclusief Gresbo Post in 2017 voor het eerst haar eigen decemberzegel uitbracht, is nu de Veluwezegel ontwikkeld. ,,De VeluweZegel heeft diverse sociale voordelen," vertelt Inge Meeuwse, accountmanager afdeling Post. ,,Wij creëren werk voor onze medewerkers, voornamelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt."

ZEGEL De kleurrijke afbeeldingen op de zegel(s) zijn ontworpen door Inclusief Gresbo collega Gert Jan van Beekhoven. Naast de algemene VeluweZegel zijn er nog zeven unieke VeluweZegels met een eigen afbeelding die typerend is voor desbetreffende gemeente. Dit geldt voor de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek. In Nijkerk is Inclusief Gresbo Post gestart met de uitgifte van de VeluweZegel. Vanuit de gemeente Nijkerk gaat Inclusief Gresbo Post de overige gemeenten de aankomende weken voorzien van de VeluweZegel.

Meer informatie is te vinden op www.veluwezegel.nl.

advertentie
advertentie