Leef3.nu biedt voordelige rijbewijskeuring 75-plussers

Lokaal nieuws

12 maart 2014 - Iedereen die 75 jaar of ouder is, moet bij verlenging van het rijbewijs, een rijbewijskeuring krijgen. Leef3.nu, de ledenservice van zorgorganisatie Beweging 3.0, biedt haar leden de mogelijkheid om zich tegen een scherp tarief in Amersfoort, Soest of Leusden te laten keuren.

Voor deze service werkt Leef3.nu samen met de BIG-geregistreerde rijbewijskeuringsarts dokter Sadiek. Hij beoordeelt de gezondheid van cliënten. Als extra service levert hij de formulieren rechtstreeks af bij het CBR, waardoor de afhandeltijd wordt verkort. Leden van Leef3.nu betalen € 25,- voor een rijbewijskeuring voor 75-plussers. Voor een rijbewijskeuring voor beroepschauffeurs, betalen leden € 50,- i.p.v. € 78,21.

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@leef3.nu of bellen naar 033 - 469 20 20. Voor meer informatie gaat u naar www.leef3.nu/rijbewijskeuring. Bent u nog geen lid van Leef3.nu? Een lidmaatschap kost € 18,25 per jaar en daarvoor kunt u gebruik maken van een uitgebreid aanbod van producten en diensten op het gebied van gemak, gezond leven en kortingen op de leukste uitjes.

advertentie
advertentie