Life in TV-uitzending 'Niet te Geloven'

7 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Ben jij benieuwd hoe christenen vorm geven aan hun christelijk geloof in de provincie Gelderland? Zou jij wel eens willen zien hoe anderen dat doen?

Vanaf zondag 16 maart zendt TV Gelderland het nieuwe programma 'Niet te Geloven' uit. In het eerste deel komt Christengemeente LIFE (te Voorthuizen, Nijkerk en Apeldoorn) aan de orde.

In 'Niet te Geloven' duikt Angelique onder en ontmoet gelovigen van verschillende religieuze stromingen. Ze neemt de kijker mee naar verschillende kerken; hun diensten en het wel en wee van gelovigen. Door de kijker kennis te laten maken met verschillende geloven, hun achtergrond en het motief van hun geloof, beoogt de programmamaker meer wederzijds begrip onder verschillende stromingen.

In deel één van de serie zullen we, naast beelden van de samenkomsten, zien hoe verschillende personen uit LIFE hun levensverhaal vertellen. LIFE is een groep gewone mensen die geen 'kerkje willen spelen', maar leven met een passie voor Jezus en een gezamenlijke missie om van betekenis te zijn voor de omgeving om hen heen. Dit krijgt handen en voeten op eigentijdse, nuchtere en Bijbelse wijze.

Kijk naar de opname op TV Gelderland op 16 maart, om 18.20 uur. Proeft dat naar meer, bezoek dan één van de samenkomsten. Ga naar www.lifesites.nl voor meer info.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie