Philadelphia nodigt gemeente uit voor Open dag van Zorg en Welzijn

8 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIJKERK - De locaties van Stichting Philadelphia Zorg binnen de gemeente Nijkerk stellen hun deuren open in de week van Zorg en Welzijn (10 tot en met 15 maart) op dinsdag 11 maart van 19.00 tot 20.30 uur.

Vorig jaar hebben ze een open dag voor alle belangstellenden georganiseerd. Dit jaar willen ze zich graag in het bijzonder richten op mensen die zich binnen de gemeente Nijkerk bezig houden met zorg en ondersteuning van mensen met een beperking (zoals gemeentelijke bestuurders, beleidsmakers, politieke partijen en betrokkenen bij de WMO).

In Nijkerk is iedereen op dinsdag 11 maart van 19.00 tot 20.30 uur welkom bij: Philatuin, Tuinstraat 11 te Nijkerk; Middelaar, Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 34 te Hoevelaken; Kombuis, Kombuis 155 te Nijkerk; Ambulant Nijkerk (begeleid zelfstandig wonen), p/a Tuinstraat 11 te Nijkerk.

Aanmelden is gewenst en ook voor eventuele vragen: Wendy de Koning, locatiemanager Philadelphia Zorg, tel. 06-13265727 of w.koning@philadelphia.nl.

Op de website www.philadelphia.nl een landelijk overzicht alle deelnemende locaties.

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Ze gaan uit van de mogelijkheden van iedere individuele cliënt als het gaat om zorg, wonen, werken, leren, dagbesteding en welzijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie