Gemeente Nijkerk huldigt sportkampioenen

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIJKERK - Bert de Graaf, wethouder Sport, heeft maandag 3 maart sportkampioenen uit de gemeente Nijkerk gehuldigd. De huldiging vond plaats in De Postkamer. Al deze sporters zijn officieel Nederlands, Europees of Wereldkampioen geworden in 2012 en 2013. Ook is er één kampioen gehuldigd die eind 2011 won, n't na de vorige huldiging van sportkampioenen uit de gemeente. De wethouder sprak de kampioenen toe en overhandigde ze een prijs.

De volgende sporters werden gehuldigd.

Henk Hijwegen: Nederlands Kampioen trekkertrek in 2011.

Joke van Beek met haar honden: vele titels hondensport in 2013, waaronder Nederlands kampioen, Nederlands Jeugd Kampioen FCI World Veteran Winnar.

Ewoud Boom: Nederlands Kampioen en Wereld Kampioen mennen tweespan in 2013.

Johrin Hijwegen: Nederlands kampioen trekkertrek in 2013.

Mick de Vette: Nederlands Kampioen welpen D tafeltennis in 2013.

Pony carrouselteam van Ruitersportcentrum Kraay: Nederlands Kampioen van de B poule in 2013: Sara Jansen, Naomi Muijs, Nikki van der Stap, Femke de Beer, Manon Goossensen, Nadine Meister, Juli Tenwolde, Demi ten Hove, Elyze Kollen, Rianne Wijnen, Ruby Vreedenburgh, Fleur Jansen, Femke van der Wilt en commandante Dionne Kraaij.

Gerco van de Visch: Nederlands Kampioen tractorpulling in 2013.

Jan van de Visch: Individueel kampioen van Nederland van de Nederlandse bond van gebruikshondensportverenigingen in 2013.

Henk Demmer: Nederlands Kampioen zomerbiatlon heren veteranen in 2013.

Karin van Bekkum: Meervoudig Europees Kampioen western rijden in 2013.

Carrousel team Ruitersportcentrum Kraay: Nederlands kampioen in 2012 op het onderdeel Carroussel. Team, bestaande uit zestien ruiters/paarden.

Wel kampioen, maar tijdens de huldiging niet aanwezig, was Storm Broer. Hij werd Nederlands Kampioen karten, Nederlands Minimax (rookie) in 2013. Hij ontvangt zijn prijs later.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie