Wandelwagensoos verhuist naar bibliotheek

15 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIJKERK - Tot nu toe werd de wandelwagensoos gehouden in café de Postkamer, maar de 'soos' groeide uit zijn jasje. Vanaf volgende maand wordt de wandelwagensoos daarom gehouden worden in de bibliotheek van Nijkerk, aan de Frieswijkstraat.

De Wandelwagensoos biedt ouders of grootouders van kinderen van 0 tot 4 jaar de gelegenheid om op een informele manier met elkaar in contact te komen. Soms kan het namelijk lastig zijn om in contact te komen met andere ouders van jonge kinderen.

Voorbeelden zijn Irene, Godelieve en Madé. Zij hebben elkaar via de wandelwagensoos leren kennen. Wat ze gemeen hebben is dat ze nog niet zo lang in Nijkerk wonen. Nu zien ze elkaar wekelijks. Ze vinden het fijn dat ze met elkaar ervaringen uit kunnen wisselen over opvoeden en hoe het is moeder te zijn. Niet om elkaar te vertellen hoe het moet of om te oordelen, maar gewoon om elkaar te steunen en je verhaal kwijt te kunnen.

De eerstvolgende keer soos is op woensdag 26 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Alle (groot)ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie