Gratis proefabonnement bij de bibliotheek

13 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dol op boeken, e-books, dvd's, luisterboeken, cd's en tijdschriften? Dan is het nu het juiste moment om lid te worden van de bibliotheek! Tijdens de Boekenweek van 8 tm 16 maart kunt u zich laten inschrijven voor een gratis proefabonnement van 3 maanden. Kom langs tijdens de bemande openingsuren in Nijkerk of Hoevelaken en u kunt direct gebruik maken van alle voordelen van het lidmaatschap.

Het thema van de Boekenweek 2014 (www.boekenweek.nl) is “Reizen”: van echte verhalen over reizen tot de reis die je maakt in je hoofd als je leest: “Ondertussen ergens anders”. Maak met uw bibliotheekabonnement de mooiste reizen door romans: historisch, spannend of romantisch. Maak een spirituele reis, een reis door huis en tuin of bereidt een echte reis voor. Het kan allemaal in de bieb! Gaat u op vakantie, neem dan geen stapel zware boeken mee maar probeer de e-books van de bibliotheek (www.bibliotheek./nl/ebooks). Ook wanneer u liever films kijkt of tijdschriften leest bent u bij de bibliotheek aan het juiste adres. U heeft niets te verliezen, probeer nu 3 maanden gratis hoe het is om lid te zijn van de bibliotheek.

Bent u iemand die liever zelf schrijft dan leest, dan kunt u meedoen aan de landelijke schrijfwedstrijd (www.boekenweek.nl/schrijfwedstrijd) waarmee een literaire reis naar Marokko onder leiding van Abdelkader Benali gewonnen kan worden.

Tijdens de boekenweek ontvangt de bibliotheek samen met boekhandel Roodbeen de Vlaamse reisjournaliste Lieve Joris in het Literair Café. Deze avond vindt plaats op maandag 10 maart vanaf 20.00 uur in de bibliotheek van Nijkerk aan de Frieswijkstraat 99. Kaartjes kosten € 10,-- voor bibliotheekleden en € 12,50 voor niet-leden. Meer informatie en reserveren op www.bibliotheeknijkerk.nl

advertentie
advertentie