Niekarkerveen, waar gaat het heen?

13 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het Platform Nijkerkerveen organiseert op 5 maart in De Laak een debat met de lijsttrekkers van alle politieke partijen van de Nijkerkse Gemeenteraad. Het zal voornamelijk moeten gaan over Nijkerkerveen. Er zijn veel dingen mis in Nijkerkerveen en de het gevoel bij de Veenders is toch wel dat er in de afgelopen 30 jaar niet echt gebouwd is aan een mooi dorp. Op dit moment wordt er wel gesproken over Nijkerkerveen, maar de Veenders willen dat Nijkerkerveen op de agenda van de politiek blijft.

Het thema van de avond is: Niekarkerveen, waar gaat het heen?

Het bijzondere van deze avond is, dat ook de Nijkerkerveense kandidaten gevraagd wordt zich voor te stellen en eventueel vragen te beantwoorden. Want dat is ook de bedoeling van deze avond, n.l. dat de Veenders in gesprek gaan met de dames en heren politici. Er zijn veel onderwerpen te bespreken. Als het aan de voorzitter van het Platform, Henk van Dunschoten ligt, ontstaat er deze avond een levendig debat tussen de Veenders en de dames en heren politici. Hij vindt dat de politiek best uitgedaagd mag worden om een helder standpunt in te nemen over Nijkerkerveen. Waarom duurde het bij Veensche Boys zo lang voordat er iets gebeurde? Komt er nu wel of geen nieuw dorpshuis? Kaalslag aan de Nieuwe Kerkstraat en het Filippo terrein. En wat te denken van het gedoe rondom de Talmastraat.

Gespreksleiders zullen zijn Ds. Leendert van der Sluijs (bekend van de ronde tafelgesprekken) en Ely Hackmann (Politiek Café van Omroep Nijkerk en journalist van nijkerk.nieuws.nl)

Het debat op woensdag 5 maart in De Laak begint om 20.00 uur, maar de koffie staat vanaf 19.30 uur klaar.

Namens Platform Nijkerkerveen,

Hartelijke groet

Jan van Leuveren

advertentie
advertentie