RWG Nijkerk lanceert zoekactie: RWG Nijkerk Mission

12 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

RWG Nijkerk (RegiowebgidsNijkerk.nl) wil met een speciale zoekactie het MKB in Nijkerk op een leuke en ludieke manier een extra impuls geven. Het is al bekend dat je met RWG Nijkerk goed gevonden wordt op Google. Nu wil RWG Nijkerk dit 'zoeken' ook door trekken in het echte leven. In de schoolvakanties organiseren zij twee keer in de week een echte zoekactie in het centrum van Nijkerk. De winnaar ontvangt een goed gevulde Goodiebag, Nijkerkse bedrijven hebben hier leuke presentjes of vouchers met serieuze kortingen in gedaan. Het mooie aan deze actie is dat iedereen mag en kan mee doen. Dus zie je op een woensdag of vrijdag in de vakantie iemand zoekend lopen met zijn telefoon in zijn hand? Dan is die persoon bezig met RWG Nijkerk Mission!

Omschrijving RWG Mission

Iedere woensdag en vrijdag tijdens de schoolvakanties ontvangen de mensen uit de regio (de deelnemers) om 13:00 uur via RWG Facebook en Twitter een aanwijzing/hint over een te zoeken item, plaats of persoon. De aanwijzing zal ook gepubliceerd worden op regiowebgidsnijkerk.nl.

Vanaf 14:00 uur kunnen de deelnemers in het centrum van Nijkerk op zoek. De eerste die zich op de betreffende plaats meldt overhandigen we een Goodiebag met daarin diverse presentjes en kortingsbonnen van diverse bedrijven uit Nijkerk. Als de plaats om 15:00 uur nog niet gevonden is zal er nog een tweede aanwijzing via Facebook en Twitter volgen. De deelnemers hebben tot 16:00 uur de kans om zich te melden.

Locatie RWG Mission

In het gehele centrum Nijkerk.

Periode RWG Mission

Twee keer in de week op woensdag- en vrijdagmiddag tijdens de schoolvakanties 2014.

De volgende bedrijven hebben RWG Nijkerk Mission mede mogelijk gemaakt:

A1 Verhuur, Autobedrijf Jos Bouw, AutoHam, Automat Nijkerk, Belastingadvieskantoor Blom B.V, Bell'Abitare "Sfeervol Wonen", Bokkers & Renes, Bokkers Catering, Breegink en Den Breejen, Camping Jachthaven Erkemederstrand, Comm op! Communicatie, Het Torenkamertje, Hotel & Gasterij De Roode Schuur, ji Transport BV, Jumbo Veltink, Kia - Jager & Blokhuis, LATGAS BV, Peet’s Kledingverhuur, Pride & Proud PR en Communicatie, Profile Tyrecenter, Restaurant / Strandpaviljoen De Jutter, Restaurant de Dolle Joncker, Rijschool Aart, SUUSWERKT!, Pannenkoekenrestaurant ’t Piratennest, Telecom Schalk/Optie1, TP Dier & Plant, Travel Hotel Card, Univé Verzekeringen, Van der Goot Opticiens, Van Hout Grafisch Compleet en Verfspeciaalzaak Jur van de Beek

advertentie
advertentie