Albert Kuijsten vertrekt bij Revival.
Albert Kuijsten vertrekt bij Revival. Bram van den Heuvel

Trainer Albert Kuijsten keert terug naar Antilopen

28 april 2022 om 12:30 Korfbal

NIJKERK Albert Kuijsten is volgend seizoen trainer van korfbalvereniging Antilopen uit Leusden. De 32-jarige inwoner van Nijkerk is momenteel trainer van Revival en neemt in juni na drie seizoenen afscheid in Terschuur.

Dankzij een gewonnen tweekamp tegen DWS blijft Revival in de zaal tweedeklasser, op het veld moet de club uit Terschuur wel vrezen voor degradatie naar de derde klasse. Bij Revival wordt Kuijsten komend seizoen opgevolgd door de ervaren Henk Schimmel. Antilopen speelt op het veld in de Overgangsklasse en in de zaal in de eerste klasse. Kuijsten gaat in Leusden samen met Carlijn Vos het eerste team op basis van gelijkwaardigheid trainen. 

De trainer is enthousiast over zijn terugkeer bij Antilopen: ,,Voor mij is dit een perfect moment om terug te keren bij Antilopen. Ik ben een kind van de club en ken daar heel veel leden. Ik heb heel lang bij Antilopen gespeeld en ben voor mijn periode bij Revival ook trainer van Antilopen 2 geweest en ik heb al met een flink deel van de huidige selectie gewerkt. De gesprekken met de club waren erg positief en ik kijk ernaar uit om op een hoog niveau met een talentvolle selectie aan de slag te gaan. Carlijn Vos kende ik nog niet, maar ik verwacht dat wij elkaar goed aanvullen. Uiteraard wil ik na drie mooie jaren bij Revival de komende periode goed afsluiten.”

Revival hervat op zaterdag 14 mei de competitie in Enschede tegen EKC Nääs en zal onder leiding van Kuijsten nog vijf duels spelen.

Door Peter de Kinder

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie